Rukomet

I Rimanić dao ostavku

Ivan Ambroš • utorak, 17.02.2009.
I Rimanić dao ostavku

Rumunjski rukometni klub Oltchim Valcea izdao je službeno priopćenje za javnost u kojem žali što je njihov trener Ivica Rimanić odlučio dati ostavku. Novi trener rumunjskih prvakinja bit će trenutni izbornik rumunjske reprezentacije Radu Voina.

Priopćenje rumunjskog kluba prenosimo u cijelosti:

„Na posljednjem sastanku između Uprave kluba i gospodina Ivice Rimanića od 12. veljače ove godine raspravljalo se o metodama i strategiji za poboljšanje rezultata naše ekipe u Ligi prvakinja i rumunjskom prvenstvu, a s obzirom na loše rezultate u posljednjim utakmicama.

Gospodin Rimanić je predložio promjene, koje klupsko vodstvo nije moglo prihvatiti. Stoga je gospodin Rimanić odlučio dati ostavku na mjesto trenera.

Zadovoljni smo što smo u vrlo kratkom roku uspjeli naći iskusnog trenera u rangu gospodina Rimanića. Naime, izbornik rumunjske reprezentacije Radu Voina je pokazao razumijevanje situacije u kojoj smo se našli i odlučio prihvatiti našu ponudu.

Ovim putem izražavamo žaljenje što je naša suradnja s gospodinom Rimanićem morala završiti. U ime kluba želimo mu puno uspjeha u budućoj karijeri.“

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!