Košarka

Chandler u Oklahomi, Cassell u Kingsima

Branimir Korać • srijeda, 18.02.2009.
Chandler u Oklahomi, Cassell u Kingsima

Utorak je bio rezerviran za dva tradea u NBA ligi. Oklahoma Thunder je ostvarila nagađanja i dovela Tysona Chandlera dok su Kingsi uzeli veterana Sama Cassella...

Tyson Chandler neko se vrijeme spominjao u planovima Oklahome. Jaki centar bio je ono što je Thunder tražio, a dobio ga je u Chandleru tradeom s New Orleans Hornetsima.

Chandler će svakako biti od pomoći Oklahomi u slučaju da ne bude imao problema s ozljedama. Upravo je to ono od čega najviše strahuju u Thunderu, no odlučili su riskirati i dovršiti posao s Hornetsima.

U zamjenu za Chandlera u New Orleans su otišli veterani s ugovorima zadnje godine Joe Smith i Chris Wilcox koji će istekom ugovora otvoriti Hornetsima nešto prostora pod salary capom koji im je važan obzirom na visok ugovor prve zvijezde Chrisa Paula koji će se reflektirati od iduće sezone.

Istovremeno trade su odradili Boston Celticsi i Sacramento Kingsi. Kingsi su dobili veterana Sama Cassella koji bi u završnici sezone mogao pomoći pokriti poziciju playmakera dok u Boston odlazi pick druge runde drafta 2015. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!