Košarka

Kraj sezone za McGradyja

Branimir Korać • srijeda, 18.02.2009.
Kraj sezone za McGradyja
Foto: EPA

Tracy McGrady objavio je kako je ova sezona za njega prošlost te odlazi na novu operaciju koljena dok Rocketsi ne žele komentirati novu situaciju oko svoje zvijezde...

Tracy McGrady odlučio je ranije završiti sezonu. Problemi s koljenom koji ga muče još od prošlog svibnja čini se nisu tako bezazleni i McGrady će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Dok McGrady objavljuje kako više neće igrati ove sezone, u Houstonu to ne žele uopće komentirati. Čini se kako je T-Mac samoinicijativno odlučio otići na operaciju što se baš i nije svidjelo njegovom klubu.

Unatoč tome u Houstonu opovrgavaju bilo kakvu mogućnost tradea McGradyja kako se spominjalo za Vincea Cartera. "Tracy je zvijezda, a do zvijezde nije lako doći. On uopće nije u kombinacijama za bilo kakav odlazak iz kluba. Baš sam razgovarao s GM-om Moreyem i složili smo se kako je McGrady sjajan igrač, posebice u doigravanju, a uistinu je teško pronaći igrača koji u takvim situacijama tako dobro reagira. On ne odlazi nikud, zvijezda se ne odričete samo tako", kazao je vlasnik Rocketsa Leslie Alexander koji je dodao da će se oko operacije i oporavka više znati narednih dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!