Tenis

Otvaraju Ančić i Massu

Ivor Krapac • četvrtak, 05.03.2009.
Otvaraju Ančić i Massu
Foto: Kristijan Komarica

Mario Ančić i Nicolas Massu će u petak biti prvi na redu u susretu Hrvatske i Čilea u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa. Drugi meč prvog dana u porečkoj Žatiki odigrat će Marin Čilić i Paul Capdeville...

Goran Prpić i Hans Gildemeister nisu iznenadili sa svojim izborom igrača za singl, dajući prednost Marinu Čiliću i Mariju Ančiću u domaćem, a Nicolasu Massuu i Paulu Capdevilleu u gostujućem sastavu. Oba izbornika nominirala su dvojac iz singla i za subotnje parove, no to se još može promijeniti na dan meča ukoliko se ukaže potreba.

Ančić i Massu će na teren Žatike izaći u petak u 14 sati, a bit će to njihov drugi međusobni susret. Prvi se dogodio 2006. također u reprezentativnom ogledu Hrvatske i Čilea, tada na World Team Cupu u Düsseldorfu, uz Ančićevu pobjedu s glatkih 6:3 i 6:2 na zemljanoj podlozi.

Čilić i Capdeville na redu su nakon završetka prvog meča. Bit će to njihov prvi dvoboj.

U subotu u 14 sati čeka nas meč parova, s najavljenim Ančićem i Čilićem protiv Massua i Capdevillea, dok su u nedjelju, kao i uvijek u Davis Cupu, prvi na redu prvi igrači reprezentacija (Čilić - Massu), a zatim drugi reketi (Ančić - Capdeville). Nedjeljni program počinje u podne.

Hrvatska - Čile, raspored mečeva:

Petak, od 14 sati: Ančić - Massu, Čilić - Capdeville.

Subota, od 14 sati: Čilić/Ančić - Massu/Capdeville.

Nedjelja, od 12 sati: Čilić - Massu, Ančić - Capdeville.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!