Ostali sportovi

Prvenstvo Hrvatske u streličarstvu

Sportnet • četvrtak, 19.03.2009.
Prvenstvo Hrvatske u streličarstvu

Predstojećeg vikenda, 21. i 22. ožujka 2009. (subota i nedjelja) u Novom Marofu, u organizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i Streličarskog kluba ''Grebengradski streličari'' Novi Marof, održat će se Dvoransko prvenstvo Hrvatske 2009. u streličarstvu...

Na natjecanju će nastupiti 219 streličara iz 31 streličarskog kluba Hrvatske, u pet stilova lukova (olimpijski, složeni, goli, standardni i tradicionalni luk) i osam kategorija (kadeti/kadetkinje, juniori/juniorke, seniori/seniorke, veterani/veteranke).

Natjecanju će nazočiti i visoki športski i politički uglednici, Župan Varaždinske županije gospodin Zvonimir Sabati, gradonačelnik grada Novi Marof gospodin Zdravko Maltar, rukovodstvo Hrvatskog streličarskog saveza - predsjednik gospodin Petar Čavlović, izvršni direktor gospodin Alojz Mauser, administrativni tajnik Goran Ahel te ostali visoki uglednici Hrvatske, Varaždinske županije i Grada Novog Marofa.

Tijekom natjecanja održat će se i svečanost proglašenja i dodjele priznanja najboljim hrvatskim streličarima u 2008. godini, a također će biti dodijeljena i posebna priznanja Hrvatskog streličarskog saveza osvajačima medalja i nositeljima najvećih streličarskih uspjeha na velikim međunarodnim natjecanjima u 2008. godini te priznanja Svjetske streličarske federacije (FITE) za posebno vrijedne postignute rezultate - FITA značke.

Posebno priznanje dodjelit će se Ivani Buden za osvajanje 4. mjesta u finalu Svjetskog kupa 2008. godine. Naravno, jedan od najvećih domaćih streličarskih događaja u 2009. godini uveličat će i KUD ''Marof'' te mažoretkinje Osnovne škole Novi Marof.

Natjecanje započinje u subotu 21. ožujka u 9 i 30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!