Nogomet

Spahić: "Ovo je nevjerojatno"

Vid Horvat • četvrtak, 02.04.2009.
Spahić: "Ovo je nevjerojatno"
Foto: Sandro Donda

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine dobiva pohvale za sve ono što je prošao u posljednjih pet dana, od pada u nesvijest u Belgiji, do vođenja svoje momčadi prema povijesnoj pobijedi u Zenici...

Emir Spahić zaslužuje sve čestitke na račun svoje igre i pun je hvale za suigrače koji su izgarali na terenu do zadnjeg atoma snage. "Ovo je nešto nevjerojatno. Atmosfera u momčadi prije same utakmice bila je strašna, to ste trebali vidjeti. Ovo je bila jako važna utakmica, a navijači su nam bili dodatni motiv jer su nas bodrili svih 90 minuta. Hvala i izborniku Miroslavu Blaževiću koji je imao povjerenja u sve nas", rekao je kapetan reprezentacije.

Uspjeh svoje momčadi pohvalio je i Ćiro, te se posebno osvrnuo na svog kapetana i povratnika u momčad. "Spahić je pokazao da je veliki sportaš, domoljub i pravi primjer svojim kolegama. Uz igrače čestitao bih i ovoj prekrasnoj publici. Ovo je za mene povijesna pobjeda s obzirom da je malo koja ekipa, osim Španjolske, uspjela pobijediti istog protivnika dva puta u samo četiri dana", rekao je izbornik BiH.

Ćirine trupe učvrstile su drugo mjesto u skupini sa četiri boda ispred Turske i imaju priliku ostvariti povijesni uspjeh plasmanom u Južnu Afriku, a na ruku im ide raspored do kraja kvalifikacija. Bez obzira na poraz belgijski izbornik je optimističan i smatra da imaju šanse. "Još ništa nije gotovo", rekao je Vandereycken.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!