Nogomet

Cesarec sustigao Popovića

Luka Margan • nedjelja, 12.04.2009.
Cesarec sustigao Popovića
Foto: Sandro Donda

U pretposljednjem kolu grčkog nogometnog prvenstva klub našeg Danijela Cesarca gostovao je kod Iraklisa, inače dvanaestoplasirane momčadi prvenstva. Igrači Asteras Tripolisa nisu se vratili sretni s tog gostovanja...

Asteras je u mini derbiju sredine ljestvice prosuo bodove kod Iraklisa, ali se pritom Danijel Cesarec upisao među strijelce. To mu je osmi prvenstveni pogodak kojim se izjednačio s našim Zdravkom Popovićem po broju postignutih pogodaka.

Domaćini su poveli preko Psomasa i Garcije u drugom poluvremenu, dok je pogodak za ublažavanje poraza Cesarec postigao pred sam kraj susreta, točnije u 83. minuti. Nakon pogotka u polufinalu Grčkog Kupa odigranom prošle srijede, ovo je još jedan dokaz da je mladi hrvatski napadač u golgeterskoj formi.

Od naših preostalih predstavnika u Super League Mario Budimir odigrao je svih 90. minuta za svoj Ergotelis na gostovanju kod OFI-ja, za koji nije zaigrao Zdravko Popović. Mario Galinović bio je standardan kao i uvijek u redovima Panathinaikosa, dok je Ante Rukavina u igru ušao u 67. minuti te nije pružio zapaženu partiju.

Također, boje Panioniosa branio je Ivica Majstorović, dok Dario Krešić i Davor Kukec nisu bili niti na klupi. Bivši mladi hrvatski reprezentativac, Tomislav Vranjić, odgledao je s klupe za pričuve utakmicu u kojoj je njegova Larissa bila bolja od prvaka Olympiakosa na terenu u Pireju.

Grčka, Super League, 29. kolo:
AEK – Aris 0:1
Iraklis – Asteras Tripolis 2:1
OFI Kreta – Ergotelis 0:0
Olympiakos – Larissa 0:1
Panionios – Thrasivoulos 4:1
Panserraikos – Panathinaikos 0:0
Panthrakikos – Levadiakos 1:3
Xanthi – PAOK 1:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!