Nogomet

Zabio bivši "ljubimac" Maksimira

Vedran Attias • ponedjeljak, 13.04.2009.
Zabio bivši "ljubimac" Maksimira
Foto: Davor Sajko

Trabzonspor i dalje ne odustaje od borbe za naslov prvaka Turske. Treća momčad turskog prvenstva upisala je uvjerljivu pobjedu kod Hacettepea, a u strijelce se upisao i Hrvoje Čale...

Trabzonspor je i nakon 27 odigranih kola u borbi za sam vrh. Pobjedom od 4:1 kod "fenjeraša" Hacettepea, momčad bivšeg igrača Dinama i našeg reprezentativca Hrvoja Čale ostala je na minus šest bodova u odnosu na vodeći Sivasspor.

Gosti su kod posljednje momčadi lige poveli već nakon 27 minuta autogolom Orhana Sama, a utakmicu je u mirne vode odveo - Čale. Lijevi bočni Trabzonspora dobro se snašao u sredini nakon centaršute s desne strane i poslao loptu u mrežu za sigurno vodstvo od 2:0. Kacar u 52. i Bulut u 84. minuti još su zabili za goste dok je počasni pogodak za buduće drugoligaše zabio Atak u 65. minuti.

Bivši igrač Dinama koji je često bio meta neopravdanih omalovažavanja od strane medija i navijača jedan je od najboljih igrača Trabzonspora ove sezone što jasno pokazuje i statistika kako je gotovo sve utakmice odradio od prve do zadnje minute. Njegov klub dugo je bio na samom vrhu, no tada su malo pali, ali svejedno drže treće mjesto na tablici, zaostaju nadoknadivih šest bodova za vodećim i imaju dva boda više od velikih Fenerbahčea i Galatasarayja.

Objektivno gledano, moguće da su se naši "stručnjaci" na tribinama i oni ostali ipak prevarili u vezi bivšeg lijevog beka Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!