Nogomet

"Možemo osvojiti Kup UEFA"

Vid Horvat • četvrtak, 16.04.2009.
"Možemo osvojiti Kup UEFA"
Foto: EPA

Menadžer Manchester Citya i legenda britanskog nogometa smatra da njegova momčad još uvijek ima šanse za osvajanje europskog trofeja i dostizanje negativnog rezultata iz prve utakmice u Hamburgu...

Nakon poraza 3:1 od HSV-a i vrlo slabe forme u zadnje vrijeme, mnogi vide upravo Nijemce u polufinalu Kupa UEFA. No, Mark Hughes ne odustaje dok nije gotovo i misli da njegovi igrači mogu ostvariti pakleni zadatak prolazom u daljnje natjecanje. "Htjeli bismo biti dio momčadi koja će donijeti trofej Manchester Cityu, to bi bio veliki uspjeh ove godine", mišljenja je Velšanin.

Usprkos zadnjem porazu u Premiershipu na domaćem terenu od Fulhama, menadžer Citya je vrlo optimističan i vjeruje u večerašnju pobjedu. "Vjerujem da kod kuće možemo ostvariti dobar rezultat, igrači imaju povjerenja jedni u druge i to je najbitnije za večerašnji dvoboj protiv Hamburga", izjavio je Hughes za engleske medije. "Vrlo smo ambiciozni i imamo još mnogo utakmica do kraja sezone", dodaje on.

Iako posljednjih dana prima mnoge kritike od navijača, Velšanin je opušten i ne zamara se tom činjenicom. "Moja uloga u klubu se ne mijenja dok me netko ne obavijesti o tome", tvrdi menadžer Manchester Citya. "Znam da će moje metode na dugoročnom planu donijeti rezultate", rekao je on.

Izgleda da će se Robinho vratiti u momčad za večerašnju utakmicu, a izostati će ozlijeđeni Bellamy i Mwaruwari. No, kako je naglasio Velšanin, "Gradimo momčad za budućnost i ništa se ne može ostvariti preko noći". Prolaz u polufinale značio bi iskorak iz lagane krize i stvaranje pozitivnije atmosfere pred kraj sezone, pogotovo za klub koji je uložio mnogo novca u pojačanja tijekom prošlog ljeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!