Nogomet

Ballack: "Želim pobjedu u finalu"

Antonija Pavlić • četvrtak, 30.04.2009.
Ballack: "Želim pobjedu u finalu"
Foto: EPA

Njemački kapetan i veznjak Chelsea, Michael Ballack, otkrio je engleskim medijima kako je puno veći pritisak na Barceloni nego na njima, budući da u uzvratni susret na Stamford Bridge dolaze s neriješenim rezultatom i bez primljenog pogotka, a katalonskog diva povrh svega u međuvremenu očekuje i još i važan El Classico protiv Real Madrida.

Dominacija koju nisu uspjeli kapitalizirati pogotkom na svom Nou Campu, mogla bi Barcelonu na kraju skupo koštati, misli njemački kapetan i veznjak Chelsea Michael Ballack.

Remi bez pogodaka s kojim putuju u grotlo Chelseaja i težak derbi španjolskog prvenstva protiv Real Madrida koji ih očekuje u subotu, mogao bi uzdanicama Josepa Guardiole istina je, maksimalno otežati posao, jer je teško vjerovati da u dvije tako zahtjevne i važne utakmice u malo vremenskom periodu mogu biti na istoj razini.

"Barcelona je pod velikim pritiskom.", zaključio je Ballack u razgovoru s engleskim medijima. "U naredne dvije utakmice mogu puno toga dobiti, ali isto toliko i izgubiti."

"Mi smo u utorak odigrali jednu od najboljih utakmica što se obrambenog dijela tiče i stoga nam komplimentira izvučena nula na Nou Campu. Bili smo iznimno fokusirani i znali smo što nam je činiti. Dobili smo veliko iskustvo, ali dobila ga je i Barcelona."

"Mnogo bi mi značilo novo finale, ali ne želimo ga samo izboriti već i pobijediti.", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!