Nogomet

"Želio sam pobjedu za rođendan"

Mihaela Bradovski • petak, 01.05.2009.
"Želio sam pobjedu za rođendan"
Foto: Davor Sajko

Lagano je zadovoljstvo ispunilo redove Šahtara nakon izborenog remija u Kijevu pred uzvratni susret polufinala Kupa Uefa. Veznjak gostujuće momčadi Darijo Srna rođendan ipak nije dočekao s željenom pobjedom, no priznaje kako rezultatom zadovoljnija može biti njegova momčad...

Jedan od igrača Šahtara koji su spremno izašli pred medije hrvatski je reprezentativac Darijo Srna. Srna se kratko osvrnuo na odigrani susret, ali dao i svoj pogled na uzvrat na domaćem terenu.

"U prvom nas je poluvremenu Dynamo nadigrao i dobio na trkačkom planu. Nakon razgovora u svlačionici odlučili smo drugačije zaigrati, biti bolju pri posjedu loptu i kontroli igre. Bolje smo i organizirali napade tako da je bilo pitanje vremena kada ćemo zabiti."

Hrvatski reprezentativac dan nakon susreta slavi 27. rođendan, a priznao je kako mu je jučerašnji rezultat ipak zadovoljavajući poklon. "Osobno, mislim kako može igrati mnogo, mnogo bolje. S rođendanom u mislima želio sam pobjedu, ali i 1:1 nije loš poklon. Postigli smo ono po što smo došli, a to je pogodak, a sada je na Dynamu da razmišlja kako će isto učiniti na drugom susretu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!