Nogomet

Ferdinand ipak spreman za Arsenal

Mihaela Bradovski • petak, 01.05.2009.
Ferdinand ipak spreman za Arsenal
Foto: EPA

One najcrnje prognoze po navijače Manchester Uniteda ipak se nisu obistinile. Rio Ferdinand nije slomio rebro kako se prvo pretpostavljalo i trebao bi biti spreman već za uzvrat polufinala Lige prvaka s Arsenalom...

Alex Ferguson može odahnuti. Prve prognoze o ozljedi Rija Ferdinanda govorile su kako je prvotimac Manchester Uniteda i engleske reprezentacije slomio rebro u sudaru s vratarom svoje momčadi Edwinom van der Sarom, međutim posljednje snimke pokazale su kako rebro nije slomljeno i Ferdinand bi trebao biti spreman za uzvrat na Emiratesu.

Ono što je sigurno, Ferdinand će svakako propustiti subotnje gostovanje kod Middlesbrougha kako bi se posve oporavio za važniji dvoboj s Arsenalom u utorak.

"S Riom će sve biti u redu. Snimke su pokazale kako ništa nije slomljeno, iskašljavanje krvi nas je zabrinulo i sumnjali smo u slomljeno rebro, ali na kraju je sve ispalo u redu", potvrdio je Ferguson.

Protiv Middlesbrougha će u prvih 11 zaigrati Jonny Evans, a obzirom da se oporavio i Wes Brown, Ferguson neće imati prevelikih problema oko slaganja momčadi za ovaj premierligaški dvoboj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!