Nogomet

Eduardo tri tjedna pauzira

Mihaela Bradovski • petak, 01.05.2009.
Eduardo tri tjedna pauzira

Nakon što je jučer potvrdio kako Eduardo i Mickael Silvestre neće kandidirati zbog ozljeda za nastup protiv Portsmoutha, Arsene Wenger danas je dao prognozu koja Eduarda ostavlja van terena naredna tri tjedna...

Kako su liječnici Eduardu najavili, tako se, na žalost, situacija i razvija. Nakon operativnog zahvata poslije teškog loma noge i dugačke pauze, Eduardu je rečeno kako će ga onoliko vremena koliko je pauzirao još pratiti lakše ozljede. Točno to se i događa.

Nova je stigla u prvom susretu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda u kojem je Eduardo sudjelovao tek u samoj završnici, ali i to je bilo dovoljno za obnavljanje ozljede prepona. U jednom dvoboju Rio Ferdinand je nezgodno pao na našeg reprezentativca i vlakna su ponovno popucala što znači i novu pauzu.

Vezane vijesti

"Eduardo i Silvestre imaju sličnu ozljedu. Za Eduarda pretpostavljamo kako ga neće biti oko tri tjedna, dok za Mickaela još uvijek nismo sigurni. Teško da će biti spreman za uzvrat u utorak s Manchester Unitedom. U tom susretu nećemo moći računati niti na Clichyja dok ćemo o nastupu Robina van Persieja odlučiti u posljednji trenutak", nabrojao je probleme s kojima se suočava uoči uzvrata s Manchesterom Arsene Wenger.

Što se tiče Van Persieja, Wenger je jasan. "Robin će igrati samo ako bude sto posto spreman. U ovakvoj utakmici ne smijemo riskirati i igrati s nespremnim igračem", kaže Francuz.

Prije dvoboja s Unitedom, Arsenal očekuje prvenstveni sraz s Portsmouthom za koji nitko od navedenih igrača ne kandidira.

Foto: Arsenal.com

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!