Nogomet

Malouda: "Fulham će nam pomoći"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 04.05.2009.
Malouda: "Fulham će nam pomoći"
Foto: EPA

Francuski napadač u majici Chelseaja, Florent Malouda, apostrofirao je prije uzvratnog ogleda polufinala Lige prvaka protiv Barcelone važnost sigurne domaće pobjede kontra Fulhama u proteklom kolu Premiershipa, koja bi njegovoj momčadi trebala donijeti dodatni motiv i zamah za sutrašnji veliki sudar...

Uzvratni ogled polufinala Lige prvaka između Chelseaja i Barcelone na Stamford Bridgeu obje će momčadi dočekati izjednačene, spremne, motivirane i s uvjerljivim prenstvenim pobjedama iza sebe.

Barcelona može, naravno, biti nešto zadovoljnija demoliranjem Reala na njegovom stadionu, no niti Chelseaju derbi i pobjeda protiv londonskih rivala ne može štetiti.

"Najbolji način da se pripremimo za Barcelonu je pobijediti kod kuće, jer je upravo to ono što trebamo napraviti sutra", rekao je Florent Malouda engleskim medijima.

"Morali smo pokazati da možemo dobro igrati na svom stadionu, a i za samopouzdanje je odlično što smo postigli tri pogotka." Nakon grube analize, upustio se ipak i u nešto detaljniji komentar. "Počeli smo dobro, s prekrasnim Anelkinim pogotkom, ali Fulham je na to dobro reagirao i dali smo im priliku za povratak u igru."

"Morali smo nastaviti napadati, a postignuta tri pogotka mogu biti samo dodatni zamah. Bila je to otvorena utakmica za napadače; dobro smo surađivali i uživali u igri. Ono što si protiv Barcelone ne smijemo dopustiti je da odmah nakon postignutog pogotka primimo jedan", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!