Nogomet

Wenger: "Van Persie je spreman"

Vid Horvat • utorak, 05.05.2009.
Wenger: "Van Persie je spreman"
Foto: EPA

Po najavama francuskog stručnjaka i trenera Arsenala Robin van Persie bi trebao konkurirati za početni sastav protiv Manchester Uniteda. Nizozemac je izostao u prvoj utakmici na Old Traffordu i sigurno će biti pojačanje za večerašnji ogled.

Povratak u momčad nizozemskog reprezentativca svakako je lijepa vijest za Arsenea Wengera. "On je dostupan i u momčadi je", izjavio je trener Arsenala. "On je jedan od igrača koji mi daje mogućnost da odlučujem", dodaje strateg Topnika.

U sastavu bi se trebao pojaviti i obrambeni igrač Mikael Silvestre . Svi smo fokusirani i spremni za utakmicu, rekao je Francuz. "Ja sam uvjeren da će moja momčad odigrati dobro", izjavio je Wenger. Arsenal je kod kuće nepobjediv u Ligi prvaka već 24 utakmice, ne znaju za poraz još od travnja 2004. kada su izgubili od Chelseaja.

Može li United prekinuti taj rekord ili će se Topnici po drugi put u klupskoj povijesti plasirati u finale najprestižnijeg europskog natjecanja? Odluka na koju moramo još malo pričekati, ali bit će vrhunska utakmica između odličnih momčadi i još boljih trenera.

"To je utakmica u kojoj moramo uživati i igrati nogomet kakav znamo", izjavio je trener Arsenala. "Uspjet ćemo, bez obzira ne sve", dodaje Francuz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!