Nogomet

"Ponovno se nadam reprezentaciji"

Antonija Pavlić • petak, 08.05.2009.
"Ponovno se nadam reprezentaciji"
Foto: EPA

Brazilski 27-godišnji nogometaš, Adriano, koji je nedavno otpušten iz Intera zbog opetovane nediscipline i nepoštivanja klupskih pravila, pridružio se ponovno svom Flamengu, te u najavi onoga što će uslijediti istaknuo afinitete vraćanja u reprezentaciju Carioca...

Službeno predstavljanje Adriana Leitea kao novog igrača brazilskog Flamenga proteklo je u potpuno opuštenom tonu, u kojem je i igrač najavio veliku želju za slijedom puta njegovog suigrača, Ronalda, koji se povratkom u domicilno mjesto preporodio i sada je veoma blizu novom pozivu u reprezentaciju.

"U Flamengu sam počeo sa 7 godina, a danas, kada sam ponovno obukao njegov dres, osjećao sam se potpuno isto. To je nevjerojatno.", počeo je kontroverzni napadač.

"Mogućnost da nosim ovaj dres dopušta mi da nogomet ponovno igram sretan. Nikada nisam razmišljao o umirovljenju; trebao sam samo neko vrijeme da promislim o svemu i provedem vrijeme s obitelji."

Izrazio je u nastavku i vjerovanje u ponovno oblačenje dresa reprezentacije, iako svjestan da će to ovisiti jedino o njegovim prezentacijama na terenu. "Smatram da će mi ovaj potez pomoći u nastojanju da se ponovno domognem reprezentacije, iako mi je jasno da će to ovisiti o rezultatima i predstavama na terenu."

Otkrio je i zašto je napustio Inter. "Iz Italije sam otišao jer se nisam više osjećao dobro u zemlji; sama momčad nikako nije bila razlog. Inter je izvanredan klub, ali odlučio sam se ipak na opciju vraćanja u Brazil. Nisam namjerno ostao predugo u domovini kako bih postao slobodan igrač.", objasnio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!