Nogomet

"Nećemo braniti 3:0"

Goran Markuš • srijeda, 27.05.2009.
"Nećemo braniti 3:0"
Foto: Davor Sajko

Iako su u prvom susretu osigurali velikih 3:0 uoči uzvrata kod Hajduka trener Dinama, Krunoslav Jurčić poručuje kako u Split ne idu braniti prednost već ju povećati i tako potpuno osigurati osvajanje kupa...

"Svjesni smo atmosfere koja nas očekuje u Splitu stoga smo i puno više vremena posvetili psihološkoj pripremi igrača za koju smatram da je kod ovakve utakmice puno važnije od bilo koje druge", započeo je Krunoslav Jurčić.

Osim što je napomenuo da se u Splitu ne planiraju braniti Jurčić je priznao i da će Dinamo zaigrati bez nekih standardnih igrača: "Smatram da imamo kvalitetnije igrače i sigurno je da u Split ne idemo braniti 3:0 iz prve utakmice već ćemo pokušati zabiti gol i tako riješiti pitanje osvajača kupa. Nažalost, zbog ozljeda sigurno je da sutra neće nastupiti Slepička i Ibanez, Vrdoljaka neće biti zbog žutog kartona, a upitan je i nastup Roberta Kovača."

Očekivano, Jurčić je upitan i u kakvom su stanju momci nakon poraza od Zagreba te na koji način se planiraju obraniti od agresivnog Hajduka: "Taj je poraz bio svojevrstan šok i to prvenstveno zbog pokvarenog slavlja, no to je sada iza nas. Naravno, očekujemo agresivan Hajduk, a na agresiju se može jedino odgovoriti agresijom."

Za kraj trener Dinama upitan je i o mogućim pojačanjima tijekom nadolazeće ljetne pauze: "Svakodnevno razgovaramo o tome, no ne želim se baviti nikakvim naklapanjima. Javnost će pravovremeno biti obaviještena o svim zbivanjima vezanim za tu temu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!