Nogomet

Jurčić: "Imali smo puno problema"

Bernard Jurišić • četvrtak, 28.05.2009.
Jurčić: "Imali smo puno problema"
Foto: Davor Sajko

Kao i Ante Miše, i trener Dinama Krunoslav Jurčić imao je dvojake osjećaje nakon utakmice u Splitu. Za razliku od Miše, kod Jurčića su ipak prevladavali vedriji tonovi, iako je njegova momčad doživjela težak poraz. No, pišu se trofeji, dojmovi zaboravljaju...

Dinamov je strateg proslavio dvostruku krunu, iako su se njegovi igrači dobro poigrali njegovim živcima u uzvratu finala kupa. Prokockali su prednost od 3:0 iz prvog susreta, no na kraju su se ipak spasili iz ruleta jedanaesteraca, uz dvije odlične reakcije svog vratara Butine.

"Sretan sam zbog osvojenog kupa, ali naravno da nisam sretan zbog načina na koji smo to ostvarili. Nije sad vrijeme za analizu, ali nismo igrali dobro. Mislim da Hajduk nije imao toliku premoć kako rezultat pokazuje, nego su to bile odlične reakcije njihovih igrača. Imali smo puno problema prije utakmice, ali ne želim u tome tražiti alibi. Penali su na kraju odlučili u našu korist, to je uvijek lutrija, srećom ovaj put su otišli na našu stranu."

I ovog se puta potvrdio dojam koji već neko vrijeme "lebdi" oko zagrebačke momčadi, da imaju puno problema s momčadima koje se protiv njih postave čvrsto i agresivno. "Nije Hajduk danas bio previše agresivan, ne mislim da je u tome bio naš glavni problem. Nismo uspostavili ono što sam tražio, s nekoliko dodavanja izigrati Hajdukov zadnji red i gurati loptu prema našim napadačima", kazao je Jurčić.

Na poluvremenu se u Dinamovu svlačionicu spustio izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić. "Došao je dati podršku Sammiru koji je igrao po temperaturom, to je sve".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!