Nogomet

Dinamo ima još jednog reprezentativca

Sportnet • subota, 30.05.2009.
Dinamo ima još jednog reprezentativca
Foto: Ivan Lacković

Mathias Chago pozvan je u kamerunsku reprezentaciju te konkurira za nastup u utakmici protiv Maroka, koja je na rasporedu 7. lipnja...

Poduža lista Dinamovih nogometaša koji su članovi, što A vrste, a što nižih kategorija, reprezentacije danas se dodatno povećala s još jednim imenom. Naime, Mathias Chago po prvi put u svojoj karijeri primio je pozivnicu kamerunskog izbornika.

Chago će tako konkurirati za nastup u utakmici koju Kamerun 7. lipnja igra protiv Maroka. "Ovo mi je najsretniji dan u životu. Iskreno, nisam se baš nadao pozivu, premda sam imao informacije da prate moje izvedbe. Gledali su me i prošle godine u Zagrebu, nešto je bilo u zraku, no zbilja nisam htio previše razmišljati o tome", rekao je Chago.

Koliko ti ovaj poziv znači s obzirom na brojne ozljede koje su te pratile? "Ja uvijek kažem kako se sve u životu vrati. Prošao sam puno toga, no uvijek sam vjerovao da ću se jednog dana vratiti. Borac sam i nikada ne odustajem. Želio bih zahvaliti Bogu i svim ljudima koji su imali vjere u mene i njima posvećujem ovaj poziv."

Kako je to primila tvoja obitelj i da li si se čuo s njima? "Jučer su me zvali kako su čuli tu informaciju, no ja sam mislio da se šale i rekao da ću povjerovati kada poziv dođe u klub. To se danas i dogodilo. Naravno, svi su sretni radi mene i prvi sam igrač u svom kvartu koji je dobio poziv za reprezentaciju tako da je sada dolje veliko veselje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!