Ostali sportovi

Hrvatska u Češku po novi uspjeh

Matej Milanović • subota, 06.06.2009.
Hrvatska u Češku po novi uspjeh

Ovog vikenda Hrvatska nastupa u Ostravi na turniru iz European Sevens serije u ragbiju sedam. Nakon dobrog četvrtog mjesta osvojenog u Splitu, naši će u Češkoj tražiti još jedan dobar plasman i po mogućnosti novi nastup u polufinalu...

Nakon dobrog nastupa na domaćem turniru u Splitu i osvojenog četvrtog mjesta Hrvatska ragbi sedam reprezentacija će danas i sutra igrati u Češkoj na svom drugom turniru iz European Sevens natjecanja.

Naši će u Ostravi imati nešto teži posao nego u Splitu kako bi došli do polufinala. Naime, osim Njemačke koja je uvjerljivo porazila naše reprezentativce u borbi za treće mjesto u našoj je skupini i Španjolska koja će biti jako nezgodan protivnik. Preostala dva sastava su Azerbejdžan i Litva koji su ipak nešto slabiji.

U drugoj skupini bi skupini favoriti trebali biti domaćini i Portugalci. Minimalni cilj naših je osvajanje trećeg mjesta u skupini, a sve iznad toga bio bi odličan uspjeh i produžio bi nam nadu da se kvalificiramo na završni turnir koji će se idućeg mjeseca igrati u Njemačkoj.

Za nastup u Češkoj pozvani su Antić, Blažević-Bandov, Buzov, Grubišić, Macan i Popović iz Nade, Jurišić, Mihalj i Šuta iz zagrebačke Mladosti, Dedić i Mrkoci iz Makarske Rivijere te Holjevac iz Zagreba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!