Ostali sportovi

Nada povela u finalu

Sportnet • subota, 13.06.2009.
Nada povela u finalu

Ragbijaši Nade su u prvoj utakmici finala regionalne lige u Splitu pred 800 gledatelja s 45:17 (31:17) svladali beogradski Pobednik...

Ljepotica za kraj. Ragbijaši Nade u prvom finalnom susretu zasluženo su pobijedili momčad iz Beograda. Nada je odlično otvorila susret zgodicima Matića i Slijepčevića da bi polovinom prvog poluvremena gosti stigli izjednačiti rezultat na 17:17. Splitska momčad zgodicima Popovića i Buzova odlazi na odmor s pristojnih 31:17.

U drugom poluvremenu Nada je pojačala obranu tako da gosti nisu više poentirali, a zgodicima Ursića i Grubišića te odličnog Rubelja koji je pretvorio sve Nadine zgoditke došla do konačnih 45:17.

Nada za sedam dana putuje na drugu utakmicu u Beogradu 21. lipnja, ali 28 poena razlike iz Splita garantira novi trofej u splitskim vitrinama.

Iako je cijela momčad igrala dobro, treba izdvojiti otvarača Ursića te Rubelja koji je bio izvanredan te pogađao iz svih pozicija.

Pobjedom u posljednjem susretu na domaćem terenu Nada se na najljepši način odužila vjernoj publici koja ju je pratila tijekom ove uspješne proljetne sezone.

NADA: Buzov 5, Čulić, Borozan, Rubelj 15 , Slijepčević 5, Jerčić, Sablić, Blažević-Bandov kapetan, Antić, Ursić 5, Popović 5, Grubišić 5, Matić 5, Draganić, Šerić, Milanović Vrzić, Macan, Pavičić, Plazibat, Matulić i Vuković.

POBEDNIK: Vraneš, Simonović N., Kapor B. , Vuković M., Nikolić, Vuković G., Ristić, Rastovac 5, Simonovič, Kapor M. 7, Babić, Radulović, Pirković I. 5, Pirković S., Orlović, Đukić, Dragutinović, Marković, Isaki, Todorović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!