Košarka

Coach K još neodlučan

Branimir Korać • petak, 19.06.2009.
Coach K još neodlučan

Legendarnom treneru Dukea i izborniku zlatne američke reprezentacije iz Pekinga Mikeu Krzyzewskom ponovno je ponuđeno vođenje američke košarkaške reprezentacije, no on je ipak zatražio malo vremena prije donošenja konačne odluke...

Ostaje li Mike Krzyzewski na čelu američke košarkaške reprezentacije, još je nejasno. Coach K je dobio ponudu za ostanak na klupi reprezentacije, međutim zatražio je time out prije donošenja konačne odluke.

Krzyzewski je kazao kako mora prvo obaviti razgovore s obitelji jer ne želi da ostane zakinut bilo koji segment života - obitelj, Duke, američka reprezentacija. "U prošlom mandatu mislim da sam dobro balansirao između te tri stvari, moram razmisliti mogu li to ponoviti i na koji način", kazao je Krzyzewski.

Osim što će razgovarati s obitelji, Krzyzewski će obaviti razgovore i s nekolicinom američkih reprezentativaca te čuti njihovo mišljenje o njegovom ostanku na klupi reprezentacije.

U slučaju da ne prihvati produženje ugovora sa Savezom, u prvi plan izbit će trener New York Knicksa i dosadašnji pomoćnik Krzyzewskog Mike D'Antoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!