Tenis

Ljubo bez Wimbledona

Ivor Krapac • ponedjeljak, 22.06.2009.
Ljubo bez Wimbledona
Foto: Kristijan Komarica

Ivan Ljubičić ipak neće zaigrati na travi trećeg Grand Slam turnira sezone. Ljubo se nadao oporavku do susreta s Amerikancem Samom Querreyjem koji je bio na rasporedu danas, no stanje ozlijeđenog lijevog gležnja nije dovoljno dobro da bi izašao na teren...

Osim ispadanja Karoline Šprem, koju je svladala Regina Kulikova, u ponedjeljak smo dobili i drugu lošu vijest s Grand Slam turnira na londonskoj travi. Ivan Ljubičić nije se oporavio od ozljede lijevog gležnja i ove godine neće moći zaigrati u Wimbledonu.

Ljubo je ozlijedio gležanj prošlog tjedna, u četvrtak u drugom setu četvrtfinala Eastbournea protiv Fabricea Santoroa, u tom meču nije mogao nastaviti, a stanje se u nekoliko dana očito nije dovoljno popravilo da bi bio spreman za Wimbledon. U akciji je trebao biti danas predvečer po našem vremenu protiv Sama Querreyja.

Ivan će, tako, prvi put u deset godina propustiti Wimbledon, a njegovo mjesto u ždrijebu popunio je tajlandski lucky loser Danai Udomchoke, koji će se s Querreyjem boriti za prolaz u drugo kolo.

Bolji iz tog dvoboja ići će na jačeg iz susreta Marina Čilića i Alberta Martina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!