Nogomet

Kaka se boji Engleza

Goran Markuš • subota, 27.06.2009.
Kaka se boji Engleza
Foto: EPA

Novi član Real Madrida, Kaka, u razgovoru za Daily Star spomenuo je kako od Engleza očekuje najveće iznenađenje na nadolazećem Svjetskom prvenstvu gdje će za njega uz Španjolce upravo oni predstavljati najveću prijetnju njegovom Brazilu...

"Prvo moramo vidjeti tko će uopće izboriti nastup na SP", započeo je Kaka aludirajući na Portugal koji se u kvalifikacijama za SP uistinu muči čime je i sam nastup u Južnoafričkoj Republici i više nego upitan.

Međutim, Kaka nije odbio navesti i neke od svojih glavnih favorita: "Uz nas koji smo prema mojem subjektivnom mišljenju u vrlo uskom krugu favoriti odabrao bih Španjolce i Engleze te eventualno uvijek prisutan trio Argentina - Italija - Francuska."

Stavljajući Engleze u prvi, a spomenuti trio u drugi plan Kaka je pomalo iznenadio reportera za što je također imao spremno objašnjenje: "Mislim da Capello izvlači naviše iz te uistinu pomlađene odlične momčadi. Svi znamo da u nogometu talent više nije sve i upravo zbog toga očekujem englesko iznenađenje na Svjetskom prvenstvu."

Spomenimo i kako je Kaka dio reprezentacije koja će sutra izaći na teren u Johannesburgu kako bi protiv SAD-a osigurali titulu pobjednika aktualnog Kupa konfederacija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!