Nogomet

Srpsko pojačanje za Feyenoord

Borna Rupnik • subota, 27.06.2009.
Srpsko pojačanje za Feyenoord
Foto: EPA

Alekandar Ignjatović novi je član nizozemskog velikana Feyenoorda. U Rotterdam stiže na jednogodišnju posudbu iz Borca iz Čačka, a nagodinu bi Nizozemci mogli otkupiti njegov ugovor...

21-godišnji stoper Aleksandar Ignjatović iduću će godinu provesti u Rotterdamu braneći crveno-bijele boje Feyenoorda, koji je pomalo iznenađujuće osvojio tek sedmo mjesto u prvenstvu i želi što prije isprati taj gorak okus.

Trener Mario Been, koji je svojedobno vodio ekipu NEC-a iz Nijmegena, imao je samo riječi pohvale za mladića: "Vrlo smo sretni što smo doveli tog mladog, talentiranog braniča na jednu od ključnih pozicija u ekipi".

Ignjatović će se u obrambenoj liniji boriti za poziciju s Norichiom Nieveldom i Ronom Vlaarom, a kakvo-takvo iskustvo s nizozemskim klubovima ima iz prošlosezonskog izdanja Kupa Uefe, u kojem je Borac dva puta gubio od amsterdamskog Ajaxa.

Ni sam Ignjatović nije skrivao veselje: "Ovo je velik korak za mene. Uvijek sam se nadao da ću zaigrati za veliki klub poput Feyenoorda, ali u Srbiji nikada ne znate hoćete li i kada dobiti priliku za takav potez".

Been je naglasio da bi uz novopridošlog stopera u momčadi rado vidio i novog napadača, a dobro bi mu došao i vratar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!