Ostali sportovi

Hokejaši protiv kiše

Sportnet • ponedjeljak, 29.06.2009.
Hokejaši protiv kiše

Na inline centru Kuna ispred trgovačkog centra Mandi jučer je unatoč lošim vremenski prilikama ipak održano prvo Otvoreno Prvenstvo Zagreba u inline hokeju...

Iako je kiša u dva navrata zaprijetila prekidanjem natjecanja, hokejaši se nisu dali omesti te i u takvim uvjetima odigrali su planirane utakmice. Već u prvoj godini turnir je dobio epitet međunarodni jer su pored domaćih igrača nastupili i hokejaši iz Slovenije i Slovačke. Kao što to i dolikuje inline hokeju, turnir je protekao u žestokoj borbi na terenu i dobrom druženju izvan njega.

Ove godine najbolji su bili hokejaši IHK Horjul iz Slovenije dok je drugo mjesto pripalo najboljoj hrvatskoj ekipi IHK Kuna. Treći su bili IHC Slovakia Stars u čijim redovima su igrali mladi hokejaši iz poznatih slovačkih klubova. Najbolji strijelac turnira je proslavljeni hrvatski reprezentativac Igor Jačmenjak dok je titula najboljeg igrača ove godine zasluženo pripala jednoj djevojci, Zagrepčanki Diani Krušelj-Posavec.

Svi sudionici osim riječi hvale za dobru organizaciju, izrazili su iskrene želje da jedino hrvatsko inline igralište dobije krov nad glavom kako iduće godine turnir ne bi ovisio o vremenskim uvjetima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!