Nogomet

Pjunik ostao bez važne karike

Borna Rupnik • subota, 04.07.2009.
Pjunik ostao bez važne karike

Prvi suparnici zagrebačkog Dinama na novom europskom putu, nogometaši armenskog Pjunika, uoči novih međunarodnih izazova ostali su bez svojeg ponajboljeg igrača, Henriha Mhtirjana...

Jedan od armenskih reprezentativaca koji je donedavno branio redove tamošnjih prvaka, momčadi Pjunika, ipak se neće suprotstaviti hrvatskom prvaku Dinamu u drugom pretkolu Lige prvaka.

Henrih Mhtirjan napustio je glavni grad Armenije i potpisao ugovor s Metalurgom iz Donjecka, četvrtoplasiranim klubom ukrajinskog prvenstva i jednim od ugodnijih iznenađenja prošlogodišnjeg izdanja Kupa Uefe.

Vezane vijesti

Strijelac prvog gola u susretu Armenije i Estonije

20-godišnji vezni igrač standardni je član seniorske izabrane vrste, a Estoniji je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo postigao i pogodak (završilo je 2:2). U Donjecku će mu društvo praviti sunarodnjak Ararat Arakeljan.

Njegovu bi ulogu u ekipi Pjunika trebao preuzeti povratnik u Armeniju, Brazilac Marcos, koji se tijekom posljednjih nije uspio izboriti za mjesto u postavi francuskog niželigaša Ararat Issyja te se odlučio na novi pokušaj u Pjuniku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!