Košarka

Bulleri i Stonerook odbili pozivnice

Branimir Korać • utorak, 07.07.2009.
Bulleri i Stonerook odbili pozivnice
Foto: Davor Sajko

Talijanski izbornik Carlo Recalcati neće u kvalifikacijama za Eurobasket u Poljskoj moći računati na Massima Bullerija i Shauna Stonerooka koji su odbili pozivnice za pripreme...

Kako se i nagađalo, Italija će u dodatnim kvalifikacijama za nastup na Eurobasketu biti lišena usluga dvojice igrača na koje je Carlo Recalcati ozbiljno računao ne samo za kvalifikacije već i za Eurobasket ukoliko ga izbore. Shaun Stonerook i Massimo Bulleri odbili su Recalcatijeve pozivnice.

Centar Montepaschija Shaun Stonerook odbio je mogućnost nastupa za talijansku reprezentaciju za ovo ljeto, no ostavio je otvorena vrata za nastup u budućnosti. S druge strane Bulleri se oprostio od reprezentacije i smatra kako je vrijeme za nove mlade snage te kako je njegovo vrijeme prošlo.

Recalcati je stoga pozvao Daniela Hacketta, novog igrača Benettona, te Pietra Aradorija iz Bielle koji je bio među najboljim igračima talijanske reprezentacije na Mediteranskim igrama u Pescari.

U kampu u Bormiju gdje se priprema talijanska reprezentacija, nalaze se tako sljedeći igrači: Valerio Amoroso (Teramo Basket), Pietro Aradori (Angelico Biella), Andrea Bargnani (Toronto Raptors), Marco Belinelli (Golden State Warriors), Andrea Crosariol (Air Avellino), Marco Cusin (Gruppo Triboldi Basket), Luigi Datome (Lottomatica), Luca Garri (Angelico Biella), Jacopo Giachetti (Lottomatica), Daniel Hackett (Benetton), Angelo Gigli (Lottomatica), Stefano Mancinelli (Fortitudo), Marco Mordente (Armani Jeans), Giuseppe Poeta (Teramo Basket), Matteo Soragna (Benetton), Luca Vitali (Armani Jeans).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!