Košarka

"S Mađarima nije bilo dobro"

Branimir Korać • četvrtak, 23.07.2009.
"S Mađarima nije bilo dobro"
Foto: Nikola Movrić

Izbornik košarkaške reprezentacije BiH Mensur Bajramović bio je razočaran igrom u prijateljskim dvobojima s Mađarskom u kojima su Mađari dva puta slavili. Unatoč nezadovoljstvu, vjeruje u uspjeh u dodatnim kvalifikacijama...

Mađarska je dva puta dobila BiH u kratkom razdoblju. Prvo je bilo katastrofalnih 87:60 za Mađare, a u drugom susretu bilo je nešto bolje i BiH je poražena s prihvatljivijih 91:85. Izbornik Mensur Bajramović nije imao razloga za zadovoljstvo.

"Nismo sličili sebi samima. Sve je išlo krivim putem. Trenutno se nalazimo u fazi kada još uvijek slažemo igru i jedino što je bilo pozitivno je taj napredak u drugom susretu", govorio je Bajramović.

Izbornik BiH dodao je kako se na pripremama radi žestoko i kako vjeruje da će reprezentacija Bosne i Hercegovine u dodatnim kvalifikacijama izgledati puno bolje i boriti se ravnopravno za Eurobasket.

Što se tiče protivnika u dodatnim kvalifikacijama, Belgije i Portugala, Bajramović se polako upoznaje s njima bit će spreman za te dvoboje. "Imam snimke s turnira na kojem je nastupao Portugal te ostvario dvije pobjede i poraz. Belgiju još nismo gledali, ali kada krenu s pripremnim susretima, proučit ćemo i njih", rekao je Bajramović.

Ne treba zaboraviti kako BiH ulazi u ovo završno razdoblje priprema s dosta problema za vratom i bez nekolicine važnih igrača, prvenstveno Mirze Teletovića koji je otkazao nastup zbog ozljede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!