Nogomet

Leitgeb: "U Zagrebu će biti teško"

Goran Markuš • četvrtak, 30.07.2009.
Leitgeb: "U Zagrebu će biti teško"
Foto: Nikola Movrić

Iako se većina austrijskih medija i same ekipe slaže da je Dinamo bio bolja momčad na terenu svi žale zbog Schiemerovog propusta koji će ih bez pogovora stajati vrlo teških 90 minuta u Zagrebu.

"U europskom nogometu ovakvim pogreškama jednostavno nema mjesta. Bez obzira tko se nalazi s druge strane terena kazna uvijek slijedi. Upravo to nas je danas stajalo pobjede", zaključio je očito ogorčen trener Red Bull-a, Huub Stevensom.

Sa svojim trenerom slaže se i Christoph Leitgeb koji nikako ne može prežaliti propuštenu priliku: "Mora se priznati da je Dinamo večeras bio bolja momčad na terenu, ali primljeni zgoditak sami smo kreirali. Ne mogu vjerovati da bi nas ovako glupi gol mogao stajati prolaska. Sada će u Zagrebu biti još teže igrati."

I dok su se trener i suigrači suzdržali od javne osude Franza Schiemera austrijski mediji nisu bili tako mekog srca: "Braničeva neopreznost uništila je Salzburg koji je osrednjom igrom nakon neočekivanog vodstva imao priliku sa povoljnim rezultatom krenuti u uzvrat."

Međutim, bez obzira na nepovoljan rezultat Austrijanci računaju na sreću koja ih je pratila i protiv irskog predstavnika u 2. pretkolu: "Uz malo sreće koja nas je nakon sličnog raspleta prvih 90 minuta pratila i u Dublinu Salzburg bi ipak mogao proći i neugodnog hrvatskog prvaka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!