Vodeni sportovi

Rudić: "Dosta čudan kriterij"

Maja Giljanović • četvrtak, 30.07.2009.
Rudić: "Dosta čudan kriterij"
Foto: EPA

Hrvatski izbornik Ratko Rudić nakon izgubljenog polufinala protiv Srbije najsretnijom nije ocijenio ni igru svojih igrača, ali ni predstavu sudačkog dvojca Gomez-Kiszelly.

Ratko Rudić je nakon utakmice izjavio: "Nismo odigrali onako kako smo se dogovorili, niti smo bili disciplinirani kao na prijašnjim utakmicama. Velika nervoza i prevelika želja rezultirali su prevelikim brojem pogrešaka. Griješili smo u napadu, ali ak je i obrana koja je na svim utakmicama savršeno funkcionirala danas propuštala".

"Previše smo pogrešaka pravili u pressingu, a uz ovakvo suđenje teško je bilo čak i kad smo se stabilizirali loviti rezultat. Čim sam vidio ime suca moram reći da sam bio rezerviran. Gomez nam je sudio i na Mediteranskim igrama u Pescari i ostavio nam gorak okus u ustima. Dosta čudnim kriterijem još je više pridonio našoj nervozi, a u utakmici poput ove u kojoj najmanja sitnica odlučuje Srbi su mu se bolje prilagodili".

"Svima nam je žao, ali što je tu je. Sada nam je neophodno da se čim prije smirimo i pripremimo za utakmicu koja donosi medalju, koja nam je vrlo bitna i u kojoj ćemo morati odigrati bolje", zaključio je Rudić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!