Nogomet

Red Bull dodatno oslabljen u Zagrebu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 03.08.2009.
Red Bull dodatno oslabljen u Zagrebu
Foto: Nikola Movrić

Red Bull ne igra dobro, a dodatno loša vijest po trenera Huuba Stevensa je neigranje dvojice ključnih igrača u Zagrebu. Protiv Dinama neće biti zbog kartona Marca Janka te zbog ozljede Admira Vladavića...

Marc Janko eliminirao se iz uzvratnog susreta trećeg pretkola Lige prvaka glupim prekršajem nad Glavinom nedugo nakon što je ušao u Salzburgu. Stevens je tako ostao uskraćen usluga svog najboljeg igrača, no dodatno loša vijest stigla je nakon dvoboja protiv LASK-a. U Maksimiru neće biti niti odličnog veznjaka Admira Vladavića.

Vladavić je protiv LASK-a još u prvom poluvremenu zaradio neugodnu ozljedu, međutim ostao je na travnjaku i pokušao nastaviti.

"U 30. minuti sam istegnuo ligamente, no nastavio sam igrati sve do 50. minute. To se pokazalo kobnim, možda bi sve bilo u redu i ne bi došlo do pauze da sam odmah izišao. Ovako u Zagreb neću putovat već odlazim na terapiju", rekao je Vladavić BiH medijima te potvrdio kako Salzburg na uzvrat dolazi značajno oslabljen.

U prvom susretu Vladavić je pokazao kvalitetu, igrao je vrlo dobro i stvorio dosta problema Dinamovim veznjacima i obrani. Očekuje se kako će njegovo mjesto u prvih 11 zauzeti Ježek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!