Košarka

Recalcati odredio 12 igrača za Francusku

Branimir Korać • utorak, 04.08.2009.
Recalcati odredio 12 igrača za Francusku
Foto: Nikola Movrić

Dodatne kvalifikacije za odlazak na Eurobasket u Poljsku započinju sutra, a već u prvom susretu sastaju se dva najveća favorita za Poljsku Italija i Francuska...

Talijani i Francuzi sutra će u Cagliariju dati prvi dio odgovora tko od te dvije velike reprezentacije neće vidjeti Poljsku. Francuzi stižu značajno oslabljeni neigranjem Tonyja Parkera, međutim ne dolaze s bijelom zastavom i tražit će pozitivan rezultat.

Do posljednjih trenutaka bilo je neizvjesno u talijanskom taboru tko će nastupiti u tom prvom susretu što je i doprinijelo velikoj nervozi u dvoboju s Kanadom koja je kulminirala općom tučnjavom na kraju susreta.

Izbornik Carlo Recalcati na kraju je odlučio izostaviti iz sastava Daniela Hacketta i Andreu Crosariola. Na Hackettovoj poziciji smatra kako ima bolja rješenja dok je Crosariol lakše ozlijeđen i na njega nije mogao računati.

Talijani za Francusku: Valerio Amoroso (Teramo Bancatercas), Andrea Bargnani (Toronto Raptors), Marco Belinelli (Toronto Raptors), Marco Cusin (Vanoli Soresina), Luigi Datome (Lottomatica Roma), Jacopo Giachetti (Lottomatica Roma), Angelo Gigli (Lottomatica Roma), Stefano Mancinelli (Armani Jeans Milano), Marco Mordente (Armani Jeans Milano), Guiseppe Poeta (Bancatercas Teramo), Matteo Soragna (Angelico Biella), Luca Vitali (Armani Jeans Milano).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!