Nogomet

Lampard: "Možemo do trona na SP"

Goran Markuš • srijeda, 05.08.2009.
Lampard: "Možemo do trona na SP"
Foto: Davor Sajko

Odličan veznjak Chelsea, Frank Lampard, uopće se ne trudi sakriti svoja očekivanja i bez suzdržavanja najavljuje vrlo uspješno svjetsko prvenstvo za njegovu Englesku...

Iako su ne tako davno izgledali potpuno izgubljeno i utučeno reprezentacija Engleske polako, ali sigurno vraća se na sam vrh svjetske scene čega je svjestan i 31-godišnji Frank Lampard: "Ne sjećam se kad smo igrali ovako lijep i dobar nogomet."

Lampard ne skriva niti velike ambicije svoje reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva koje se naredne godine igra u Južnoafričkoj Republici: "Naravno da možemo osvojiti to prvenstvo. Uistinu ne znam jesmo li ikada imali ovoliko povjerenja u reprezentaciji. Znam da će očekivanja sada biti još veća, ali neka. Govorim samo istinu."

Lampard napominje kako je za ovakav brz oporavak od teškog razdoblja najzaslužniji njihov novi izbornik, Fabio Capello koji je u neočekivano kratkom roku od Engleske napravio ekipu bez poraza u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo: "Natjerao nas je da shvatimo da moramo postati momčad koju je teško pobijediti, a upravo to temelj je svakog uspjeha."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!