Nogomet

Hearts u euforiji

Antonija Pavlić • subota, 08.08.2009.
Hearts u euforiji
Foto: Ilustracija

Ogled 4. pretkola Europske lige protiv Dinama nogometaši Heartsa dočekuju u euforiji. Trener Csaba Laszlo za hrvatskoga prvaka očajnički pokušava dovesti napadačko pojačanje, dok navijači mahnito kupuju ulaznice i malo po malo pune kapacitet stadiona...

Škotski Hearts u euforiji je prije ogleda 4. pretkola Europske lige protiv zagrebačkog Dinama. Mali klub iz Edinburgha uvjeren je da može zapapriti hrvatskome prvaku, a trener Csaba Laszlo napominje kako će ih prema prolasku dalje nositi prepune tribine Tynecastlea.

Ljubav simpatizera Hearsta prema svome klubu dokazana je već u prvih sat vremena prodaje ulaznica kada ih je planulo čak 1.000.

"Dinamovi nogometaši mogu očekivati pun stadion u uzvratu na Tynecastleu. Prodaja ulaznice krenula je upravo fantastično i ovim bih se putem želio zahvaliti svim navijačima što na taj način pokazuju ljubav i daju nam podršku", rekao je glasnogovornik kluba.

U međuvremenu trener Csaba Laszlo sve je raspoložive snage usmjerio ka dovođenju nekoliko, prvenstveno napadačkih pojačanja, prije prve utakmice na Maksimiru 20. kolovoza.

"Tražimo napadača s kojim planiramo igrati u Europskoj ligi. Rok za prijavu igrača Uefi je ponedjeljak, no iako je to malo vremena u pripremi već imamo neke igrače."

Hoće li potencijalni novi igrači biti punopravna pojačanja budući da dolaze u novu, za njih neistraženu sredinu? "Važno je samo da odmah krenu s treningom i ulože sav trud kako bi se izborili za prvu momčad. Za sada su nam prioritet transferi, a nakon toga svu koncentraciju okrećemo prvenstvenom susretu s Dundee Unitedom", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!