Nogomet

Nedved se uplašio mirovine

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.08.2009.
Nedved se uplašio mirovine

Pavel Nedved objavio je na kraju sezone kako se povlači u mirovinu i iz tog razloga nije niti prihvatio ponudu Juventusa za produženjem ugovora. Međutim, situacija se mijenja...

Pokušavali su u Juventusu slomiti Pavela Nedveda i ostaviti ga u nogometu, nudili mu novi ugovor, funkcije u klubu nakon završetka igračke karijere, ali Čeh je bio uporan. Bio mu je potreban odmor. Međutim, što je duže bez nogometa, to mu je teže.

"Nakon dva mjeseca bez nogometa, prestravljen sam budućnosti u mirovini. Trebao mi je samo odmor", priznao je Nedved. Iako su postojale mogućnosti i da preseli u redove milanskog Intera, Nedved je u više navrata istaknuo kako u Italiji može igrati samo u Juventusu tako da ta opcija nije bila realna.

"Mislim kako bismo supruga i ja mogli iskusiti malo SAD", rekao je Čeh čime je dao mig kako bi ipak mogao prihvatiti ponudu iz MLS-a kojih nije nedostajalo u ovo kratko vrijeme. Trenutno trenira s niželigašem Skalmom.

"Razgovarao sam i s izbornikom Ivanom Hašekom te mu rekao da ukoliko u neko vrijeme budem imao klub, ako me zatreba, bit ću na raspolaganju", još jedna je mala naznaka koju je Nedved dao po pitanju povratka nogometu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!