Ostali sportovi

Blanka završila u bolnici, ali će skakati

Maja Giljanović • utorak, 18.08.2009.
Blanka završila u bolnici, ali će skakati
Foto: Bruno Karadža

Svjetska prvakinja Blanka Vlašić doživjela je bizarnu ozljedu jutros prilikom zagrijavanja u hotelu neposredno pred polazak na stadion gdje je u 10 sati i 20 minuta očekuje start kvalifikacija visa.

Blanka Vlašić se pred polazak na Olimpijski stadion u hotelu u kojem je splitska trojka - 25-godišnjakinja, njen otac Josko Vlašić i Bojan Marinović odsjeli - zagrijavala, provodila lakši tonizirajući trening i razgibavala se kad je u jednom trenutku udarila glavom u dovratak vratiju i ostala oblivena krvlju.  

Njen menadžer Harald Edletzberger smjesta je organizirao da olimpijsku viceprvakinju primi liječnička ekipa u obližnjoj vojnoj bolnici i Blanka je nakon tretmana dobro, "bogatija" za šest savova, ali je otpuštena iz ambulante i prevezena na stadion.  

"Nije izgledalo lijepo jer je bila oblivena krvlju, ali sve je pod kontrolom. Rana je zašivena, mi ćemo malo kasniti na zagrijavanje pred start kvalifikacija, ali vjerujem da će sve proći bez dodatnih stresova", izjavio je Bojan Marinović.

Bizarna ozljeda Blanke u najboljoj je maniri nezgoda koje su se događale njenim sugrađanima Goranu Ivaniševiću, Mariju Ančiću ili Mikiju Rapaiću. Goran je propustio tri mjeseca nakon što ga je ozlijedila školjka dok je joggirao plažom u Miami Beachu, Ančić se ozlijedio nakon što je na Hvaru pao s jet-skija, a Rapaić je sebi ozlijedio oko češkajući ga avionskom kartom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!