Nogomet

I Krka najavljuje pobjedu

Ivana Jurica • srijeda, 26.08.2009.
I Krka najavljuje pobjedu
Foto: Sandro Donda

Pobjednici nogometnog Kupa Šibensko-kninske županije, momčad Krke iz Lozovca, u današnjem susretu pretkola Kup na svom terenu igra protiv Plitvice iz Gojanca. Ambiciozni četvrtoligaš iz Lozovca želi do pobjede, odnosno mogućnosti da u nastavku natjecanja zaigra protiv nekog prvoligaša.

''Raspoloženje u momčadi je izvrsno. Mi zaista imamo dobru atmosferu tijekom cijelog ljeta. Gotovo mjesec dana već radimo, treniramo. Utakmicu nikako ne bih nazvao povijesnom ili utakmicom godine ili nekim sličnim nazivom. To je za nas utakmica kao i svaka druga. Želimo se natjecati, želimo se dokazivati, kako u prijateljskim utakmicama, tako i u prvenstvu i u Kupu. Želimo pobjeđivati, želimo sebi dokazati sebi da radimo dobru stvar, ali i ljudima koji nas prate i dolaze gledati'' - u uvodu će trener Krke Davor Višić.

Da momčad iz Lozovca vrlo ozbiljno pristupa današnjoj utakmici potvrđuje i podatak da je trener Višić proteklog tjedna uživo gledao susret Plitvice: ''O našem protivniku znam jako puno. Ja sam ih prošlu nedjelju išao pogledati i to na neki način pokazuje koliko ozbiljno prilazimo toj utakmici. Oni su igrali prvo kolo četvrte lige. Danas me ništa ne bi trebalo iznenaditi. Držim da znamo dovoljno, koliko će nam trebati, za vjerujem, povoljan rezultat.''

Krka će i u današnjem susretu igrati svoju uobičajenu igru: ''Suprotstavit ćemo im se našom standardnom igrom koju kući igramo. Mi se kući ne bojimo i većih protivnika. Dolazili su nam klubovi iz većih razreda, a mi smo ih pobijedili (Zagora). Mi ćemo igrati svoju, napadačku igru, no, svakako pogled prema obrani i anulirati njihove najbolje igrače koje sam ja vidio u nedjelju. Držim da mi to možemo i da ćemo danas zasigurno ubilježiti pobjedu.''.

Dodatan motiv sigurno će biti činjenica da, ukoliko preskoče momčad Plitvice, u 1/16 finala Kupa mogu očekivati dolazak vrlo atraktivnog protivnika: ''Svakako da je to motiv, ali ne smijemo izgorjeti u toj želji i razmišljati o Dinamu. Danas igramo sa momčadi iz jednakog ranga i držim da smo favoriti tim što igramo na domaćem terenu.''

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!