Nogomet

"Wengerove riječi nemaju osnove"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.08.2009.
"Wengerove riječi nemaju osnove"
Foto: EPA

Generalni tajnik Uefe David Taylor prokomentirao je izjave Arsenea Wengera kako je istraga protiv Eduarda zbog odglumljenog jedanaesterca samo "lov na vještice". Taylor je izjave Wengera nazvao besmislenima...

UEFA će vrlo brzo donijeti odluku u slučaju Eduarda da Silve i sumnjivog jedanaesterca protiv Celtica. Eduardo je u dvoboju s Arturom Borucom pao i Mejuto Gonzalez je pokazao na jedanaesterac, međutim kasnije je snimka pokazala kako prekršaja nije bilo ili je kontakt bio minimalan.

Krovna europska nogometna organizacija pokrenula je istragu protiv Eduarda i donijet će odluku o njegovom kažnjavanju ukoliko to bude potrebno, a u obranu našeg reprezentativca stao je njegov trener iz Arsenala Arsene Wenger. Wenger je rekao kako je ovo "lov na vještice" i kako bi UEFA Eduarda trebala ostaviti na miru.

Vrlo brzo je uslijedio odgovor iz Uefe i to iz ustiju generalnog tajnika Davida Taylora.

"Ono što Wenger govori uopće nema osnove. Nitko ovdje ne sudi ponovno nego popravljamo imidž nogometa. Ovdje raspravljamo o ozbiljnoj stvari koju sudac nije vidio, a pravila dopuštaju preispitivanje takvih situacija", rekao je Taylor.

Taylor je dodao kako Celtic i FA Škotske nemaju utjecaja na Uefinu odluku te kako će ona biti autonomna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!