Ostali sportovi

STK Dr. Časl bez problema prošao skupinu

Sportnet • ponedjeljak, 31.08.2009.
STK Dr. Časl bez problema prošao skupinu

Proteklog vikenda startalo je natjecanje u ETTU kupu. U prvom dijelu natjecanja odigrana su razigravanja u osam skupina, te su prve tri ekipe iz svake skupine izborile nastup u daljnjem natjecanju.

Domaćin skupine broj tri bio je STK Dr. Časl, inače novi hrvatski prvoligaš, za kojeg nastupaju Roko Tošić, Tomislav Japec, Jia Zeng, Dragan Knežević i Tino Sven Časl. U skupini čiji je STK Dr. Časl bio domaćin igrali su još DT Etzela Ettelbruck iz Luxemburga, portugalski ADC Ponta do Pargo - Calheta, nizozemski Wijzenbeek i mađarski Szeged AC.

Tako su Roko Tošić, Jia Zeng i Tomislav Japec u subotu i nedjelju odigrali četiri susreta i u sva četiri upisali uvjerljive pobjede. U prvom su suretu sa 3:0 pobijedili mađarski Szeged, nakon toga su bili jednako uvjerljivi i protiv portugalske momčadi ADC Ponta do Pargo - Calheta.

Nedjelja je donijela mečeve protiv DT Etzela Ettelbrucka i Wijzenbeeka i još dvije uvjerljive pobjede. Tako su Tošić i ekipa s makismalnim brojem bodova i sa samo četiri izgubljena seta u četiri susreta osigurali nastup u sljedećem krugu koji je na rasporedu početkom listopada.

Nažalost, manje uspjeha imao je Libertas Marinkolor. Dubrovčani, koji su bili u skupini broj osam čiji je domaćin bio španjolski Falcons Sabadell, u četiri su meča ostvarili samo jednu pobjedu, te tako kao četvrti u skupini okončali stvoj nastup u ETTU Kupu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!