Nogomet

Arsenal čeka Uefino objašnjenje

Borna Rupnik • srijeda, 02.09.2009.
Arsenal čeka Uefino objašnjenje
Foto: EPA

Londonski Arsenal izdao je i službeno priopćenje u vezi kazne izrečene Eduardu zbog simuliranja u Celticovom šesnaestercu. Eventualnu žalbu podnijet će u četvrtak, nakon što dobije Uefino objašnjenje...

Napadač Arsenala i hrvatske nogometne reprezentacije, Eduardo, kažnjen je jučer s dvije europske utakmice neigranja zbog iznuđivanja jedanaesterca na uzvratnom susretu četvrtog pretkola Lige prvaka između Arsenala i Celtica.

Naš nogometaš zasad odbija komentirati kaznu, a engleski je klub u službenom priopćenju izjavio da je "razočaran Uefinom odlukom" te da će o daljnjim koracima odlučiti u četvrtak. Tada bi, naime, trebali dobiti Uefino objašnjenje ovakve, u najmanju ruku neuobičajene kazne.

"Ostali smo duboko frustrirani površnošću i svojevoljnim postupkom Uefe u Eduardovom slučaju. Vjerujemo da je nužno da Uefino objašnjenje ove odluke bude utemeljeno na jasnim i razumljivim kriterijima koji se dosljedno poštuju", stoji u priopćenju.

"Ujedno je ključno da UEFA ponudi sve pojedinosti postupka koji planira prihvatiti kao dio razmatranja svih utakmica pod svojim okriljem", zaključili su u Arsenalu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!