Nogomet

Pamić: "Idemo hrabro u borbu za vrh"

www.radio-mreznica.hr • petak, 04.09.2009.
Pamić: "Idemo hrabro u borbu za vrh"
Foto: www.radio-mreznica.hr

Nakon sjajnog starta sezone i drugog mjesta na prvenstvenoj ljestvici nogometaši Karlovca raširili su krila. Njihov trener Igor Pamić ne skriva ambicije i najavljuje borbu za sam vrh, uz opasku kako se nada da karlovački uspjeh neće nikome zasmetati.

"Uživamo u miru kojeg smo si priskrbili našim rezultatima, ali se itekako intenzivno pripremamo za nastavak sezone", opisao je ukratko trener Karlovca Igor Pamić situaciju u klubu u stanci prvenstva. "Možemo biti jako visoko i više nitko ne smije razmišljati o opstanku u ligi. Imamo kvalitetu i spremni smo za borbu protiv svih."

"Idemo hrabro, visoko, bez ikakvih susprezanja, da kažem: idemo u borbu za vrh! Mi na to imamo pravo, mi smo na to spremni i mi za to imamo kvalitetu", dodao je Pamić, uz zanimljivu opasku: "Za sada smo simpatični, nadam se da nećemo postati nikome antipatični. Vjerojatno znate na što apeliram i aludiram ovog momenta."

Nakon pregledanih snimki prethodnih utakmica Karlovca Pamić s popriličnom dozom euforije govori o svojoj momčadi i ambicijama: "Mi s punim pravom razmišljamo o Karlovcu koji će biti trn u oku svima i ja vas uvjeravam još jedanput da je Karlovac moćan, moćan, moćan! Jako moćan! Izanalizirao sam sve, gledao sam snimke svih utakmica po 2-3 puta. Sada sam gledao tri puta snimku utakmice s Interom, gledao sam tri puta utakmicu s Belupom. Ljudi moji, mi smo dali četiri gola i još smo imali 14 'mrtvih' šansi, a protivnik je istovremeno jednom ili dvaput pucao po golu! Pa to nije slučajno, ne želim više govoriti o slučajnosti", naglasio je Pamić.

Prvenstvena stanka zbog nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo dobro je došla karlovačkoj momčadi, koja se namjerava dobro pripremiti za nastavak prvenstva i gostovanje na Kantridi.

"Mi ćemo na Kantridi pokazati jednu moć, u to vas već sad uvjeravam, deset dana prije utakmice, da smo za to spremni. Ne znam što će biti i kako će rezultat izgledati na kraju, ali vjerujte mi da će Karlovac odigrati strašnu utakmicu", najavio je Pamić.

Osvrnuo se i na razmišljanje javnosti da su suparnici u prvih šest kola podcijenili Karlovac, kazavši kako se ni u kojem slučaju ne slaže s tom konstatacijom. "Igrali su oni itekako maksimalno angažirano, međutim Karlovac je bio bolji! Ja nikako to ne mogu prihvatiti i ne želim prihvatiti. Karlovac je u ovim utakmicama bio bolji od protivnika, a protivnik se jako mučio i htio nas pobijediti. Veselim se što će vrlo brzo proći ovaj tjedan i doći utakmica s Rijekom. Vjerujte mi, gledat ćete još bolji Karlovac!, ispalio je Pamić.

Pamićev bezgranični optimizam nije se zaustavio samo na tome, karlovački strateg najavljuje i pobjedu protiv Dinama.

"Dinamo je priča za sebe, ali to ne znači da ih u Karlovcu nećemo pobijediti. Dvije godine smo bili ispred Zdravka Mamića, sad ćemo pokušati biti do Zdravka Mamića", završio je Pamić, uz dodatak da je i Karlovac iznenađenje, ali zato jer nije osvojio svih 18 bodova u prvih 6 kola, kako je on najavljivao svojim suradnicima pred početak prvenstva.

SuperSport HNL

1Dinamo 3258:24+3472
2Rijeka 3263:23+4071
3Hajduk 3246:21+2561
4Osijek 3255:41+1448
5Lokomotiva 3244:33+1147
6Varaždin 3235:42-736
7Gorica 3229:43-1435
8Istra 1961 3230:50-2034
9Slaven Belupo 3236:59-2330
10Rudeš 3214:74-607

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!