Nogomet

Fifina kazna očekuje i City?

Antonija Pavlić • utorak, 08.09.2009.
Fifina kazna očekuje i City?

Trest će se čelnici Manchester Cityja u sljedećih nekoliko dana nakon što ih je Rennes prijavio Uefi zbog potpisivanja negdašnjeg kapetana U16 reprezentacije Francuske Jeremyja Heelana.

Manchester City veoma bi lako mogao krenuti stopama londonskog Chelseaja i izvojevati zabranu dovođenja novih igrača u pokojem prijelaznom roku.

Francuski Rennes ih je, naime, prijavio Fifi zbog regrutiranja njihovog 17-godišnjeg igrača Jeremyja Helana, koji se Cityju priključio prošle godine.

"City sada mora shvatiti posljedice pristupa Jeremyju Helanu, koji je čak i neregularniji od onoga koji je Chelsea imao prema Gaelu Kakuti", povukao je paralelu s tim slučajem Rennesov tehnički direktor Pierre Dreossi.

U daljnjem je razgovoru Dreossi istaknuo kako za prelazak mladića u Englesku nisu znali sve dok ugovor nije bio potpisan i negdašnji kapetan U16 reprezentacije Francuske nije spakirao kofere i kupio avionsku kartu za Manchester - priča koja, ukoliko je stvarno istinita, "miriši" na prošlotjedni slučaj Chelseaja i Kakute.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!