Nogomet

Eduardov hat-trick za pobjedu

Tomislav Pacak, Vedran Attias • utorak, 08.09.2009.
Eduardov hat-trick za pobjedu

(Iz Londona Tomislav Pacak i Vedran Attias) U tradicionalnoj utakmici između starih i mladih koju naši reprezentativci igraju dan prije utakmice briljirao je napadač Arsenala koji je donio "mlađima" tijesnu pobjedu...

Dan prije utakmice u kojoj će naši pokušati ponoviti veličanstvenu igru i pobjedu na ovom kultnom stadionu, igrači Slavena Bilića odradili su lakši trening. Trening naših igrača trajao je oko sat vremena, a sastojao se od rastrčavanja te tradicionalne utakmice "mladih" i "starih" gdje su se boljima pokazali - mlađi.

Uvijek je zanimljivo gledati međusobni ogled naših reprezentativaca u kojem su se danas s(p)retnijima pokazali igrači u markerima za koje je beka igrao Ćorluka koji nema pravo nastupa zbog crvenog kartona, a mladi vratar Intera, Delač, bio je partner Eduardu u napadu. S druge strane, vezni red starijih, Pranjić, Šimunić, Leko nikako nije mogao doći do izražaja protiv "pravih" veznjaka na suprotnoj strani.

Stariji su dobro otvorili utakmicu na skraćenom terenu i poveli pogotkom Olića, a samo napad nakon što je Klasnić promašio sjajnu šansu - Eduardo je izjednačio nakon sjajnog dodavanja Mandžukića. Napadač Arsenala ubrzo je zabio i svoj drugi pogodak, ovoga puta sve zasluge idu samo njemu, pa se minimalnom prednošću mlađih otišlo na odmor koji je trajao tek par minuta.

Stariji su preko Klasnića uspjeli doći do izjednačenja, no Eduardo je na samom kraju zabio svoj treći pogodak i tako, nadamo se, najavio uspješnu večer u srijedu.

Stariji - Mlađi 2:3

Stariji: Runje - Srna, Vejić, Križanac, Drpić- Pranjić, Šimunić, Leko - Petrić, Olić, Klasnić

Mlađi: Subašić - Ćorluka, Vukojević, Pokrivač, Čale - Rakitić, Kranjčar, Sharbini, Mandžukić - Eduardo, Delač

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!