Nogomet

"Dudu je izvanredan"

Antonija Pavlić • četvrtak, 17.09.2009.
"Dudu je izvanredan"

Natjecanje po skupinama Lige prvaka Arsenal je otvorio s tri boda na gostovanju kod Standarda u Liegu, a bodove je engleskoj momčadi donio hrvatski napadač Eduardo da Silva...

Eduardo da Silva samo je nekoliko dana prije prvog susreta Lige prvaka protiv Standarda u Liegu dobio rješenje Uefine kazne o dvije utakmice simuliranja u 4. pretkolu LP protiv Celtica. Prvotne sankcije su ukinute, i Eduardo je mogao svojoj momčadi pomoći već na gostovanju u Belgiji.

"Eduardo je izvanredan igrač; mislim da su sada već svi svjesni kako uvijek može iskemijati nešto i donijeti momčadi bodove", hvalio je hrvatskog napadača Arsene Wenger nakon što je u 81. minuti najbolje reagirao na ubačaj iz kuta Cesca Fabregasa i svojoj momčadi donio sva tri boda.

"Standard nas je ulovio nespremne; bili su daleko agresivniji i borili se do krvi za svaku loptu", objasnio je 2:0 vodstvo Standarda Wenger.

"Ipak, to se može dogoditi svakoj momčadi na svijetu. Bili su izuzetno motivirani i igrali su hrabro, no mi smo uspjeli krajnjim naporima preokrenuti rezultat. Puno nam je pomogao pogodak prije poluvremena, a u drugome smo dijelu uspješno realizirali dvije odlične prilike i uzeli maksimalan broj bodova."

Foto: Arsenal.com

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!