Nogomet

"Eduardo zabija kada je važno"

Borna Rupnik • četvrtak, 17.09.2009.
"Eduardo zabija kada je važno"
Foto: Kristijan Komarica

Eduardo je konačno okupirao naslovnice i nečim drugim osim beskrajnih rasprava o njegovom simuliranju protiv Celtica. Arsenalu je osigurao sva tri boda u Belgiji te zaslužio kompliment svog suigrača, Nicklasa Bendntera...

Utakmica na otvaranju Lige prvaka protiv Standarda u Liegeu nije mogla početi gore za Eduarda i Arsenal. Nakon njegove su pogreške Belgijci poveli, a odmah potom i udvostručili vodstvo.

Međutim, Arsenal se oporavio i smanjio preko Nicklasa Bendtnera u idealnom trenutku - sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena - a upravo je naš nogometaš postigao treći, pobjedonosni pogodak. Tako je na najbolji mogući način opet skrenuo pažnju na sebe.

Vezane vijesti

"Eduardo uvijek zabije kada je to najvažnije", pohvalio je hrvatskog reprezentativca njegov danski konkurent iz napada.

"Vrlo važno da smo na vrijeme smanjili i potom se izborili za potpuni preokret. To nam je bila nagrada za trud. Znali smo da možemo pobijediti te smo to i učinili", rekao je Bendtner.

Ipak, onakav im se početak ne bi smio često događati. Ni Danac nije siguran zašto se došlo do raspada sistema: "Ne znam što nam se to događalo u prvim minutama. Mislim da nam je nedostajalo i sreće. Ali najvažnije je da smo pokazali karakter", zaključio je Arsenalov napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!