Ostali sportovi

Samo Tamara Boroš i Andrej Gaćina uspješni

Sportnet • petak, 18.09.2009.
Samo Tamara Boroš i Andrej Gaćina uspješni

Krenuli su odlično, nažalost, završili su nešto manje uspješno. Nakon što su svi preskočili prvu prepreku, drugu ih je uspjelo proći samo dvoje – Tamara Boroš i Andrej Gaćina.

Tamara je bez problema svladala Ramirez i tako izborila plasman među 32. Prolaz među 16 najboljih Tamara će tražiti u petak u 11.10 protiv turske igračice Melek Hu. Mirela Đurak nije uspjela uhvatiti niti seta Viktoriji Pavlovič, dok su i Vaida i Bakula izgubile nakon sedam setova borbe. Od Vaide je bila bolja Soročinskaja, dok je Molnar izbacila Bakulu. Osim u pojedinačnoj konkurenciji, Tamara je također jedina bila uspješna i u paru. Zajedno s Nizozemkom Li Jiao izborila je plasman među 16.

Kod stolnotenisača ćemo u petak za stolom gledati samo Andreja Gaćinu. Gaćina je bio bolji od Mađara Jakaba, te će za prolaz među 16 igrati u 13.50 sati protiv Španjolca Machada. Zorana Primorca je zaustavio Jevtović, od Juzbšića je bio bolji Karakašević, dok je Tošića izbacio Nijemac Baum.

Ipak, kada već nisu imali previše uspjeha u pojedinačnoj konkurenciji, naši reprezentativci plasirali su se među 16 najboljih u konkurenciji parova - Gaćina Juzbašić su pobijedili Schlagera i Keena, a Primorac i Tošić su bili bolji od Jancarika i Simoncika.

Stolnotenisačice, 2. kolo: Boroš – Ramirez 4:0, Molnar – Bakula 4:3, Vi. Pavlovič – Đurak 4:0, Soročinskaja – Vaida 4:3.
Parovi, 2. kolo: Toth, Pota – Bakula, Đurak 3:0, Molnar, Galonja – Vaida, Lovas 3:1, Boroš, Li – Petrova, Karkova 3:1.

Stolnotenisači, 2. kolo: Karakašević – I. Juzbašić 4:2, Baum – Tošić 4:1, Jevtović – Primorac 4:2, Gaćina – Jakab 4:1.
Parovi, 2. kolo: Gaćina, Juzbašić – Schlager, Keen 3:2, Primorac, Tošić – Jancarik, Simoncik 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!