Košarka

Nachbar igra, Dragič otpao

Mihaela Bradovski • petak, 18.09.2009.
Nachbar igra, Dragič otpao
Foto: EPA

Slovenska reprezentacija u večerašnji dvoboj s Hrvatskom ući će oslabljena. No srećom po njih ipak ne toliko koliko je mogla obzirom kako će Boštjan Nachbar ipak nastupiti...

Jure Zdovc u silnim je problemima uoči večerašnjeg polufinala Hrvatske i Slovenije. Ozljede mu kroje sastav pa tako večeras neće moći računati na Matjaža Smodiša i Gorana Dragiča koji su moguće završili s nastupom na turniru.

Postoji mogućnost da Zdovc ne bude mogao računati niti na Domena Lorbeka koji je također ozlijeđen, no odluka o njegovom nastupu bit će donesena neposredno prije početka utakmice.

Vezane vijesti

Dobra vijest po Slovence je ipak bolja situacija s Boštjanom Nachbarom. Nachbar je ozlijedio zapešće ruke na posljednjem susretu protiv Turske, jučer mu je ruka natekla te je nastup bio pod velikim upitnikom. Međutim slovenski reprezentativac jutros je odradio trening s bandažom na ruci i spreman je stisnuti zube i nastupiti.

Izbornik Zdovc ne plače nad sudbinom u vjeruje u one igrače koje ima na raspolaganju te naglašava kako s fanatičnom obranom mogu do pobjede protiv Hrvatske i plasmana u polufinale gdje već čeka Srbija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!