Nogomet

Trofej Lige prvaka putuje Hrvatskom

Sportnet • utorak, 22.09.2009.
Trofej Lige prvaka putuje Hrvatskom
Foto: UEFA

Nakon Milana i Splita, Rijeka će sutra na Trgu 111. brigade od 10 do 12 sati ugostiti trofej UEFA Champions League, gdje će Riječani imati priliku osjetiti uzbuđenje koje donosi ovo najprestižnije nogometno natjecanje i fotografirati se s veličanstvenim trofejem. Voditelji programa bit će Iva Šulentić i Mario Petreković koji će nogometnim fanovima u nagradnoj igri podijeliti i nogometne lopte, replike originalne UEFA Champions League lopte...

U okviru trogodišnjeg sponzorstva UEFA Champions League, UniCredit Grupa, čija je članica Zagrebačka banka, prezentirat će u Hrvatskoj Trophy Tour namijenjen pobjednicima najprestižnijeg nogometnog natjecanja.

Slavni trofej su u povijesti podizali nogometni velikani poput Luisa Figa, Ryana Giggsa, Cristiana Ronalda, Paola Maldinija, Stevena Gerrarda, Ronaldinha, Zinedinea Zidanea i mnogih drugih.

Nakon Rijeke, Trophy Tour se nastavlja u Osijeku 24. rujna, a u Zagreb stiže od 25. do 26. rujna gdje će biti organizirana i izložba koja uključuje uključuje memorabilije, fotografije i video zapise.

UEFA Champions League Trophy Tour ambasador kroz Hrvatsku bit će izbornik nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

UEFA Champions League Trophy Tour koju donosi UniCredit u sezoni 2009/10. obići će pet europskih gradova, nakon Italije i Hrvatske, posjetit će Rumunjsku, Bugarsku i Mađarsku.

Trofej UEFA Champions League će se od zemlje do zemlje prevoziti kamionom, u prozirnom sefu, zaustavljajući se u centru svakog od pet gradova. Ovaj jedinstven događaj uključuje dresove poznatih nogometaša, fotografije i video zapise, posjetiteljima će pružiti vrhunsko i neponovljivo nogometno iskustvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!