Zimski sportovi

Čeka se Millerova odluka

Goran Markuš • srijeda, 23.09.2009.
Čeka se Millerova odluka
Foto: EPA

Iako je još 2007. godine prekinuo rad sa "U.S. Ski Team" upravo su oni ti koji su najavili sutrašnju press konferenciju na kojoj će se iskusni Bode Miller izjasniti o svojim planovima za narednu sezonu...

Nakon što je prošle sezone odustao od posljednja četiri nastupa kako bi proveo više vremena sa obitelji počele su spekulacije o njegovoj mirovini, a jesu li bile opravdane ili ne znat ćemo sutra za kad je zakazana press konferencija na kojoj će Bode Miller i javno iznijeti svoj planove za iduću sezonu.

"U.S. Ski Team je uzbuđen uoči javne objave svojih planova "našeg" Bode Millera", službeno se izjasnio Tom Kelly koji ipak nije htio otkriti što to cijela ekipa očekuje od iskusnog Amerikanca iza kojeg su već dvije srebrne olimpijske medalje kao i dvostruka kruna Svjetskog prvenstva.

Skijaš koji je na naslovnice na zimskim Olimpijskim igrama 2006. godine češće stizao zbog svojih noćnih provoda nego zbog svog skijanja tako će se u sklopu javne objave svojih planova za iduću sezonu izjasniti i kakvi su točno planovi za zimske Olimpijske igre koje će se 2010. godine održati u kanadskom Vancouveru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!